Google+

City Records - izdavačka kuća

Baner

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Srećna Nova 2019. godina!

El. pošta Štampa PDF

Nova Ceca !

U PRODAJI OD 25.06.2016. NA SVIM BENZINSKIM PUMPAMA, U SVIM MEGAMARKETIMA, BOLJE OPREMLJENIM KNJIŽARAMA I U SVIM CD SHOPOVIMA! EKSKLUZIVNA DISTRIBUCIJA "CITY RECORDS"!

El. pošta Štampa PDF

City Records u digitalnoj distribuciji

Pratite nas na :

El. pošta Štampa PDF

Sestre Gobović “bude” Rusiju!

 

Poznati srpski etno-pop sastav nastupa tokom belih noći u Sankt Peterburgu, gde će promovisati svoj novi album “Probudi se”
Etno-pop sastav Sestre Gobović nastupa u petak 31. jula u Sankt Peterburgu, ispred muzeja Ermitraž, u okviru letnjeg festivala Got stuck on the bridges koji sponzoriše njihovo gradsko ministarstvo kulture.
Biće to prilika da stanovnici Sankt Peterburga, ali i brojni turisti koje privlače čuvene bele noći u ovom gradu, uživaju u tradicionalnoj srpskoj muzici izvedenoj u novim, savremenim aranžmanima i modernom ritmu i da se upoznaju sa delima Mokranjca, Petra Tanasijevića i drugih srpskih autora na najbolji mogući način.
- Svi smo veoma uzbuđeni pred odlazak u Rusiju i velika nam je čast što ćemo nastupati na jednoj od najpoznatijih i najposećenijih istorijskih lokacija na svetu. Daćemo sve od sebe da publici približimo našu etno muziku, ali i da ih navedemo da plešu i zapamte naš nastup – s velikim osmehom kaže Marina Gobović.
Sestre Gobović nedavno su objavile album „Probudi se“, koji su producirali etnomuzikolog i kompozitor Andrej Andrejević i profesor klavira na FMU Miloš Pavlović, a izdavač  je “City Records”.
El. pošta Štampa PDF

Dado Polumenta promovisao dva letnja hit singla!

Spektakularnom žurkom u klubu na krovu jedne zgrade u centru Novog Sada, Dado Polumenta je uz svoje najbliže prijatelje i medije promovisao dva nova spota koja nose nazive “Ovisan sam o tebe” i “Za tebe uvek biću tu”.

Da su u pitanju dva velika letnja hita dalo se lako zaključiti jer su ih već posle nekoliko slušanja svi prisutni pevušili.

“Ove dve numere, kao uostalom i sve drugo u svom životu posvećujem – ljubavi! Uvek sam kroz život išao srcem, bez kalkulacija i znam da je upravo to ono što moja publika iznova i iznova prepoznaje, podržava me i daje mi snagu za nove uspehe”, rekao je Dado.

Nakon kraćeg govora zahvalnosti, gledajući u draga lica prisutnih, oči su mu zasuzile, a kada je krenuo petominutni vatromet nije skrivao oduševljenje.

 

Gosti su bili u prilici i da uživaju u performansama seksi igračica, žonglera, klovnova na štulama, kao i vatrenim topovima koji su bili usaglašeni sa taktovima novih numera.

Poslušajte dve nove pesme:

Strana 1 od 8